året var 1985...

... og plassen var Bleikvassli ungdomsskole. Matte, naturfag og kristendom var emner 4 gutter hadde stor og ærefryktig respekt for. Likevel, i en alder der jenter, hjemmebrent og drømmen om å bli rockestjerne føltes mye mer viktig, falt nok de nevnte skolefag litt nedover prioriteringslista. Instrumenter av ymse kvalitet ble skaffet til veie og skola stilte øvingslokaler til rådighet. Og gutta begynte å øve...


Etter noen famlende år med kun coverlåter og varierende bandbesetning ble det en ufrivillig pause et par år, først og fremst fordi et av de daværende bandmedlemene trodde at skolegang var viktigere enn å tviholde på drømmen om å bli rockestjerne. Den resterende besetningen holdt musikkevenene ved like, og på slutten av 90-tallet fant man ut at det var på høy tid å komme ordentlig i gang igjen. En ny vokalist ble hentet inn, og begynnelsen for dagens band var lagt.

Coverlåter var liksom ikke like gøy lenger, og egne låter ble komponert. Eller snekret sammen. Noen av disse låtene mente vi var såpass bra at vi fikk lagd en demo av dem. Låtene har nok gjennomgått noen ansiktsløftinger siden da, pluss at en del nye låter er kommet til.